Засідання Політради СПУ

Четвер, 20 грудня 2018, 17:07

З’їзд СПУ обрав нове керівництво партії

1 серпня 2015 року в місті Києві відбулося засідання ІІ етапу ХХ позачергового з’їзду Соціалістичної партії України.

Делегати з’їзду розглянули низку питань порядку денного, зокрема внесли зміни до Статуту і Програми партії, затвердили нову символіку СПУ, обрали новий склад керівництва Соціалістичної партії України.
Головою Соціалістичної партії України обрано Садового Миколу Ілліча, а головою Політичного виконавчого комітету СПУ – Дмитренко Олену Борисівну. Заступником Голови СПУ з питань ідеології став Бульба Степан Степанович, з питань організаційно-партійної роботи – Сільченко Василь Андрійович, з питань агітаційно-масової роботи – Тігунов Петро Олександрович.
Головою Центральної контрольної комісії обрано Дімонта Михайла Зельмановича.
До складу Політичної ради СПУ обрано 49 партійців, які представляють усі регіональні організації СПУ, за винятком Кримської республіканської, Севастопольської міської, а також Одеської і Хмельницької обласних організацій СПУ, оскільки на момент ІІ етапу ХХ з’їзду вони не визначили кандидатур до складу Політради СПУ.

Прес-служба Соціалістичної партії України