Засідання Політради СПУ

Четвер, 20 грудня 2018, 17:07

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Шановні співвітчизники! 2015-й рік, що минає, був особливим. Упродовж цього часу новообрана влада – Президент, Верховна Рада і сформований парламентською більшістю Кабмін мали змогу показати здатність і бажання реалізувати хоч би частину своїх передвиборних обіцянок щодо покращення життя українських громадян.

На превеликий жаль, надії людей виявилися марними. За невщухаючими розмовами керівників держави про необхідність системних реформ економіка України продовжує балансувати на межі повного краху. Галопуюча інфляція, безробіття, розгул корупції, війна на сході, якій не видно кінця-краю, небувале зростання цін на продукти, товари першої необхідності, тарифи і послуги при невпинному зниженні доходів абсолютної більшості населення – ось тяжкі реалії нашого сьогодення.
Натомість ми, соціалісти, переконані: здолати бідність можна лише шляхом розбудови суспільства соціальної справедливості, суспільства, де панують принципи європейського - демократичного соціалізму.
Саме за таку Україну бореться наша партія. Будьмо ж разом на путі до цієї благословенної мети.
Нехай же здійсняються ваші сподівання на все краще, чого ви прагнете і чого, поза всяким сумнівом, - заслуговуєте.
Хай новий рік приносить вам достаток і родинне благополуччя.
Щастя і здоров'я вам, вашим рідним і близьким!
З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Голова Соціалістичної партії України Микола Садовий