30 років Соціалістичній партії України

П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25

Установчому з'їзду Соціалістичної партії України – 30 років

Шановні товариші!

26 жовтня 2021 р. виповнилося 30 років з моменту історичної події Установчого з’їзду, на якому було проголошено створення Соціалістичної партії України, то ж дозвольте привітати вас із 30-річним ювілеєм нашої партії. Це був істинний порив людей, які не відмовилися від ідеї соціальної справедливості і зібралися, щоб  проголосити її за основний принцип діяльності лівоцентриської партії. Ми безмежно горді від того, що уже 30 років високо тримаємо цей прапор соціальної справедливості в неймовірних умовах утиску влади та тотальне потурання Законів України.

Вкотре осмислюючи пройдений шлях розвитку ми згадуємо фундатора СПУ Олександра Мороза, який зумів тоді згуртувати активну частину суспільства в ті складні часи
Так сталося, що сьогодні СПУ - перша в Україні лівоцентристська політична сила, ровесниця новітньої української незалежності, у боротьбі з нинішньою владою змушена захищати право на своє існування. Проте не дивлячись на всі труднощі Наша позиція чітка і послідовна – в найтяжчі моменти, коли багатьом здавалося, що все втрачено, ми зберегли нашу СПУ і тепер докладаємо зусиль, щоби крок за кроком відновлюючи її авторитет, повернутися в авангард українського політикуму
Попереду - напружена робота з підготовки до відзначення 30-річчя офіційної реєстрації СПУ, тож закликаю всіх, хто досі вважають себе соціалістами, не бути байдужими, не стояти осторонь в очікуванні, підготуватися на місцях до відзначення цієї дати, подати свої пропозиції до Політвиконкому і на засіданні Політради у листопаді визначити шляхи подальшого розвитку.
Ще раз вітаю усіх вас, дорогі товариші, справжні соціалісти, з 30-ю річницею СПУ. Переконаний, що об’єднавши зусилля, ми відродимо СПУ – істинну лівоцентристську політичну силу – партію демократичного європейського соціалізму для подальшої плодотворної діяльності на благо України і її народу.

Політвиконком Політради СПУ