Важливі зустрічі Голови СПУ

П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25

З Новим 2021 роком!

Політвиконком Політради Соціалістичної партії України сердечно вітає обласні комітети, всіх соціалістів і наших прихильників з Новим 2021 роком!

Новорічне свято мимоволі викликає у кожного підсвідому потребу підбити підсумок минаючого року і хоч би в загальних обрисах означити сподівання на рік прийдешній. 2020 рік для більшості громадян України багато радості не приніс, хоч і став уже нашим. Навіть в умовах свідомого, майже 10-річного нищення владою Соціалістичної партії України – партії, що сповідує ідеї соціальної справедливості, нас не можуть витіснити з політичної арени: останні вибори показали, що у різний спосіб наші представники обрані до обласних, міських, районних рад, ОТГ, є сільськими головами, головами районних рад. Тому визначена стратегія дій Політвиконкому є і надалі перспективною.

А наступний рік особливий, рік сподівань, випробувань і … зрушень, думається позитивних.

Політвиконком бажає Вам миру і благополуччя. Ми маємо все зробити, щоб у майбутніх політичних кампаніях наші співвітчизники усвідомили, що вони громадяни, відповідальні за все, що є і що буде в сімʼї, громаді, регіоні, країні. Станеться так, і відкриється перспектива для всіх, адже рік Білого Металевого Бика вимагає твердості рішень, збереження традиційності та працелюбства. Зі святом!!!

Голова Соціалістичної партії України М.Садовий