Важливі зустрічі Голови СПУ

П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25

З ювілеєм, Степане Степановичу!

Сім десятків для Соціаліста, секретаря Політвиконкому Соціалістичної партії України, лідера Полтавської організації СПУ, народного депутата трьох скликань, губернатора Полтавської області, полковника Степана Степановича Бульби – це прекрасний, благословенний ювілей! Мудрості Вам не займати, життєвий досвід просто сягає нескінченості, фізичний стан ще бадьорий, неспокійна душа сповнена любові і співпереживання! У Соцпартії Ви пройшли неспокійні Майдани, боролися за прийняття соціально спрямованої Конституції України, протистояли перетворенню української землі в товар, боролися за відродження села, не мирилися з безчинством корумпованої влади – список справ незліченний. Ви і зараз залишаєтесь таким же вірним ідеї соціальної справедливості, вболіваєте за Україну незалежну, заможну, процвітаючу. Рано чи пізно воно так і буде!

У День народження Політвиконком Політради СПУ, обласні комітети СПУ щиро вітаємо і бажаємо здоров’я, щоб вистачило до столітнього ювілею, сили і незламної волі в досягненні поставленої мети, щоб зміцнювати себе фізично і духовно! Бажаємо безмірної любові близьких і рідних людей, а ще захоплення в очах! Нехай і далі Ваше життя грає всіма барвами веселки й дарує світлі дні, де не буде поспіху і суєти, стресів і тривог, а будуть тільки тепле сонце, бездонне небо, ліс і поле ніжної зелені, де ласкавий вітерець цілує тебе й обіймає!

За дорученням членів Політвиконкому та перших секретарів обласних комітетів Соціалістичної партії України

Голова СПУ  Микола Садовий