Важливі зустрічі Голови СПУ

П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25

Соціалістична партія України відзначила День Перемоги

День Перемоги 9 травня 2020 р. члени Соціалістичної партії України у більшості сіл, селищ, міст відзначали в обмежених умовах карантину. Але ніхто із учасників бойових дій, та тих хто кував Перемогу в тилу чи партизанських загонах не залишився без уваги. Так було у партійних організаціях на Рівненщині і Тернопільщині, на Донбасі і Сумщині, в Черкасах і Кропивницькому, так було всюди.

Тепло привітали через електронні засоби ZOOM учасника бойових дій з Кропивницького Анну Медведєву і всіх ветеранів Великої Вітчизняної війни Кіровоградщини члени бюро Кіровоградського обкому Андрій Дробін, Олена Костенко.
Керівники Дніпропетровської обласної організації СПУ Юрій Агеєв та Анатолій Лісовець у телефонному режимі згадали всіх без виключення ветеранів тієї страшної війни та поклали квіти до обеліску Героїв.
Члени бюро Миколаївської обласної партійної організації на чолі з першим секретарем обкому, членом Політвиконкому Політради СПУ Тетяною Одінцовою вшанували всіх учасників бойових дій листівками, телеграмами, повідомленнями.
Члени Політвиконкому Політради СПУ у телефонному режимі привітали із знаменною датою всіх перших секретарів обкомів.
Голова Соціалістичної партії України Микола Садовий та члени Кіровоградського обкому СПУ поклали квіти до меморіалу воїнів, що загинули захищаючи рідну Вітчизну.
Ми, соціалісти, твердо знаємо, що ніхто не забутий і ніщо не забуто всупереч тим, хто хоче переписати Нашу історію на замовний лад.
Прес-центр Політвиконкому Соціалістичної партії України