Важливі зустрічі Голови СПУ

П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25

Найщиріші вітання з Першотравнем!

Шановні друзі, дорогі співвітчизники!

Вітаємо вас зі святом 1 Травня – Днем міжнародної солідарності трудящих!

Це свято миру і вільної праці, яке стало в Україні традиційним, адже нашому народу, як і людям праці усього світу, притаманні віковічні прагнення жити в гуманному, мирному, демократичному суспільстві.

Найважливішими цінностями для людей завжди були, є і будуть свобода, рівність, демократія і солідарність. Це основоположні принципи, котрі впродовж своєї понад чвертьвікової історії сповідує Соціалістична партія України – партія європейського - демократичного соціалізму.

Незважаючи на перепони і труднощі, правовий владний нігілізм, небачений за всі роки незалежності наступ влади на соціальні завоювання поколінь, соціалісти переконані, що незалежна Україна все ж твердо стане на шлях розбудови гуманного, справедливого суспільства і посяде належне місце серед високорозвинених держав Європи і світу.

Будьмо ж згуртованими і солідарними на шляху до цієї благословенної мети!

Нехай Першотравень додає вам наснаги і впевненості у власних силах, допоможе осягнути глибину життєствердних ідеалів добра і справедливості.

Мирного неба нам усім, щастя, здоров’я і родинного благополуччя, великих успіхів у всіх добрих справах і починаннях.

Микола Садовий Голова Соціалістичної партії України