Засідання Політради СПУ

Четвер, 20 грудня 2018, 17:07

Перше Травня – День Міжнародної солідарності!

Шановні товариші, друзі!

Політвиконком Політради Соціалістичної партії України щиро вітає Вас і Ваші родини з Першотравнем – святом миру і вільної праці на оновленій землі, яке стало в Україні традиційним. Цей день відзначається у 143 країнах світу починаючи із Чикагських подій 1886 р., як день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити заможно в мирному, демократичному суспільстві.

Нехай це чудове свято додасть справжнім соціалістам і нашим прихильникам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах, допоможе осягнути глибину життєствердних ідеалів добра і справедливості.
Хай першотравневі свята принесуть Вам і Вашим близьким мир, радість та задоволення! Хай панує злагода та добробут у Ваших оселях!

Голова Соціалістичної партії України Микола Садовий