Лучшие игры всех жанров на PC
DVD Інтернет Магазин
Купить Все CD — интернет магазин CD и DVD
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

  • Важливі зустрічі Голови СПУ

    Важливі зустрічі Голови СПУ

    П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25
  • На засіданні Політвиконкому

    На засіданні Політвиконкому

    Неділя, 10 лютого 2019, 08:28
  • Про основні завдання СПУ на період президентських та підготовки до парламентських виборів 2019 року

    Про основні завдання СПУ на період президентських та підготовки до парламентських виборів 2019 року

    Неділя, 13 січня 2019, 12:52
  • Зустріч: Садовий-Мороз

    Зустріч: Садовий-Мороз

    Четвер, 20 грудня 2018, 17:38

Україні потрібні зміни!

Заява Політичного виконавчого комітету Соціалістичної партії України.

Результати першого туру виборів Президента України засвідчили тотальну недовіру суспільства вже звичним особинам політичних еліт, які вкотре претендували на роль глави держави. І, що найважливіше, - ганебну поразку отримав чинний Президент.

Тим самим виборці продемонстрували цілковите неприйняття політики лицемірства, брехні й обману, що буйно розцвіли за часи його президентства. По суті народ оголосив Петру Порошенку вотум недовіри. У таких випадках у цивілізованих країнах політики подають у відставку. Наш же «гарант» продовжує судорожно хапатися за владу, яка забезпечувала йому і його оточенню стабільне збагачення за рахунок небаченої корупції, посадових зловживань, відвертого розкрадання державного бюджету, наслідком чого є подальше зубожіння абсолютної більшості народу. І все це - в умовах кривавої війни, якій не видно кінця.
Настав час покласти край лукавому злодійству!
Ми закликаємо співвітчизників обов’язково взяти участь у другому турі президентських виборів і проголосувати проти Петра Порошенка.
Наше прагнення відсторонити від влади Петра Порошенка викликано ще й тим, що саме за його президентства, за безпосереднього сприяння вищих чиновників Міністерства юстиції і байдужого споглядання Гаранта розпочалася і продовжується безпрецедентна в історії України спроба рейдерського захоплення політичної партії - СПУ.
Нагадуємо, 13 червня 2017 р. Вищий адміністративний суд України своєю ухвалою зобов’язав Мінюст взяти до відома рішення з’їзду СПУ про обрання нового керівництва СПУ, однак досі ця ухвала є невиконаною. Натомість Мін'юст незаконно зареєстрував головою СПУ сумнозвісного Іллю Киву. Не реєстрація Мін'юстом керівництва СПУ, обраного у 2014 році на дійсному, а не сфальшованому з’їзді, унеможливила участь СПУ у виборах 2014-2019 років. Тим самим цинічно знехтувані права мільйонів громадян - прихильників ідеї європейського лівоцентризму, соціальної справедливості.
Ми наголошуємо, що участь Іллі Киви від імені Соціалістичної партії України в президентських виборах 2019 року була незаконною. Іллі Ківі члени СПУ ніколи не давали доручень представляти нашу партію будь де. Метою цієї брудної авантюри є подальша дискредитація соціалістичного, лівоцентристського руху в інтересах олігархічних кланів.
Суспільству потрібен Президента, який започаткує довгождані зміни на краще, стане істинним Гарантом конституційних прав і свобод усіх громадян України.
Україна потребує змін!
Від імені Політичного виконавчого комітету СПУ

Микола Садовий
Володимир Левцун
Степан Бульба
Василь Сільченко
Петро Тігунов
Леонід Мордовець
Валентина Петрук
Олександр Дубінський

 

 

9 квітня 2019 року

Поділитися

Facebook Google Bookmarks LinkedIn ВКонтакте
Бесплатные psd исходники для photoshop для дизайнеров
Мобильные телефоны, смартфоны, планшеты
Зеркальные фотоаппараты Canon