Лучшие игры всех жанров на PC
DVD Інтернет Магазин
Купить Все CD — интернет магазин CD и DVD
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

  • Важливі зустрічі Голови СПУ

    Важливі зустрічі Голови СПУ

    П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25
  • На засіданні Політвиконкому

    На засіданні Політвиконкому

    Неділя, 10 лютого 2019, 08:28
  • Про основні завдання СПУ на період президентських та підготовки до парламентських виборів 2019 року

    Про основні завдання СПУ на період президентських та підготовки до парламентських виборів 2019 року

    Неділя, 13 січня 2019, 12:52
  • Зустріч: Садовий-Мороз

    Зустріч: Садовий-Мороз

    Четвер, 20 грудня 2018, 17:38

Засідання Політради СПУ

П’ятнадцятого  грудня 2018 р. у м. Києві відбулося засідання Політради СПУ, на якому прийнято наступне рішення.

 

ПОСТАНОВА

Політичної ради Соціалістичної партії України

15 грудня 2018 року 

Про участь партійних організацій СПУ в кампанії з виборів Президента України 2019 року

          Соціалістична партія України протягом останніх років веде свою діяльність в умовах безпрецедентного тиску з боку чинної влади, яка всупереч конституційним нормам та рішенням судових органів через Мінюст де-факто усунула СПУ від прямої участі в політичних процесах. СПУ та її прихильники не лише позбавлені можливості брати участь у виборах усіх рівнів, а й зазнають спланованої дискредитації від владно-злочинного угруповання, яке зорганізувало фальсифікацію документів і державну реєстрацію неадекватної особи головою СПУ, вчинило рейдерське захоплення партійної власності.

         Ситуація з СПУ віддзеркалює загальну картину руйнації правової системи в Україні. Під впливом внутрішніх та зовнішніх факторів у суспільстві формується викривлена картина світу з примітивних відповідей на складні питання сьогодення. Системний підхід до аналізу дійсності витісняється набором гучних беззмістовних лозунгів. Природна  реакція людей на жахливі результати неоліберальних реформ пригнічена загрозою ультраправого терору, реальні ж винуватці соціально-економічної катастрофи у передвиборчий період традиційно групуються за спинами більш рейтингових політиканів і готуються до нового циклу пограбування українського народу.

         В умовах, що склалися, єдиний шлях до порятунку України – це прихід у владу лівоцентристських сил за зразком провідних країн Європи, кардинальний розворот політики в напрямку побудови справедливого суспільного ладу, соціальної, правової, демократичної держави, як це передбачено Основним законом. При цьому ми, істинні представники СПУ, повністю усвідомлюємо надзвичайну складність завдань, які стоять перед нинішнім українським суспільством на шляху до прогресивної моделі майбутнього. Досягти успіху можна лише виступивши єдиним лівоцентристським фронтом, потужною, сучасною, ефективною громадсько-політичною силою.

         Політрада відзначає, що головними завданнями організацій СПУ на шляху до вирішення партійних і загальнодержавних проблем є формування єдиної лівоцентристської політичної платформи, забезпечення її належної підтримки на парламентських виборах, створення лівоцентристської фракції у Верховній Раді нового скликання, розворот суспільно-політичного дискурсу від націоналістично-хуторянського порядку денного до суспільно-прогресивної стратегії розвитку України. Однією з ключових форм вирішення цих завдань є участь кандидатів від лівих сил у президентських виборах, активізація суспільно-політичного діалогу на лівоцентристських тезах.

         Виходячи з вищенаведеного, з урахуванням, зокрема, публічно оголошених позицій представників політичних сил лівоцентристського спрямування, Політрада СПУ постановляє:

  1. Підтримати заяву засновника і багаторічного лідера соціалістичного руху України О.О.Мороза про намір балотуватися на посаду Президента України на виборах 2019 року та взяти участь у формуванні єдиної лівоцентристської європейської політичної платформи в Україні.
  2. Регіональним комітетам СПУ до 12.01.2023 провести аналіз кадрових та організаційних можливостей участі у виборчій кампанії.
  3. Політвиконкому СПУопрацювати завдання партійних організацій, членів та прихильників СПУ в президентських виборах в рамках плану відповідної виборчої кампанії.
  4. До 10.01.2023 р. провести обговорення питань підготовки до виборчої кампанії у партійних організаціях усіх рівнів. 12 січня 2019 року провести з’їзд партійного активу СПУ, а також взяти участь у з’їзді політичної партії «Соціалістична партія Олександра Мороза». Підготовку заходу покласти на Політвиконком СПУ.
  5. Зорієнтувати партійні організації всіх рівнів на необхідності жорсткої, наполегливої протидії злочинному угрупуванню, формально очолюваному одіозним І.Кивою, створеному владою для дискредитації СПУ, лівоцентристського руху в цілому.

 

Головуючий

Микола Садовий

 

 

Поділитися

Facebook Google Bookmarks LinkedIn ВКонтакте
Бесплатные psd исходники для photoshop для дизайнеров
Мобильные телефоны, смартфоны, планшеты
Зеркальные фотоаппараты Canon