Засідання Політради СПУ

Четвер, 20 грудня 2018, 17:07

Каплін С.М. відверто заявив, що є Головою СДП

«На жаль сьогодні у Верховній Раді немає фракції, яка б складалася із Соціал-демократичної партії, профспілок, яка б відстоювала б рівність в оплаті праці простих людей і судді, але це буде, я переконаний, згодом уже у наступному скликанні».

Посилання на джерело

«Ви не говорите. Я ознайомився із результатами соціологічним дослідженням, які тоже  проводили очень дуже уважно і Ви не говорите про те, що там так само було дослідження ідеології і соціал-демократична і кожен четвертий українець обирає соціал-демократичну ідеологію. Двадцять п’ять здається відсотків. І вони вважають, що наступним прем’єр-міністром  і наступним президентом повинен бути соціал-демократ. Ви знаєте, що я очолюю Соціал-демократичну партію (сміх журналістів, «починається»). Друге. А тепер я трішки розвію Ваш сміх. Ваш сміх. (журналіст: «це не сміх») Блок Соціалістичної партії Соціал-демократичної партії (журналіст: «так багато очолює людей цю партію). Ні, одна людина очолює. На Мін. Так от перше. Блок Соціалістичної, Соціал-Демократичної партії і профспілок, який називається за простих людей за ще, не зареєстрований, але за два місяці  після його створення практично потроїв цей результат і вищий за рейтингом ніж Свобода  Сьогодні блок Капліна за простих людей має близько 3-х відсотків. Нам залишилось 2 відсотки і ми в парламенті. І ми будемо боротися за те, чого Вам не вистачає».