З днем народження Соціалістичної партії України!

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 09:07

Зустріч у Кропивницькому

Субота, 06 жовтня 2018, 12:27

Обмін думками з рядовими членами СПУ

Неділя, 02 вересня 2018, 10:12

Політвиконком у дії

Вівторок, 17 квітня 2018, 07:45

ХАРКІСЬКЕ КЕРІВНИЦТВО СПУ ЗУСТРІЛОСЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОБСЄ

7 травня 2018 р. в Харківському обласному комітеті СПУ відбулася зустріч представників Спеціальної моніторингової місії в Україні ОБСЄ в особі спостерігача Венсана Годбійона та Наталії Кунициної з першим секретарем Харківського обкому СПУ Олександром Дубінським  та першим секретарем Харківського міськкому СПУ Іриною Євтушенко.

Політичну місію перш за все цікавила ситуація в Харківській обласній партійній організації, особливо в Соціалістичній партії України в цілому.

В ході зустрічі були акцентовані проблемні питання стосовно вимог СПУ від Міністра юстиції Павла Петренка виконати ухвалу Вищого адміністративного суду і зобов'язати Державну реєстраційну службу взяти до відома інформацію про зміни до Статуту та у складі керівних органів Соціалістичної партії України,  прийняті на ХХ позачерговому з'їзді СПУ 21.06.2014, а також фейкового так званого лідера СПУ І.Ківи.

В розмові наголошено на тому, що легітимним законним Головою СПУ є Сергій Каплін, а повноправними представниками  інтересів  Соціалістичної партії України є  керівні органи, обрані на XX та XXI з`їздах СПУ.

Також  представники ОБСЄ з зацікавленням ознайомились з друкованим виданням Харківської обласної організації СПУ – газетою «Проспект Правди».

Прес-служба Харківського ОК СПУ