ГОЛОВА СПУ СЕРГІЙ КАПЛІН ПРО КУРС СОЦПАРТІЇ ТА ПЛАНИ НА МАЙБУТНІ ВИБОРИ У ПРОГРАМІ HARD З ВЛАЩЕНКО

Четвер, 10 травня 2018, 09:03

МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

СОЦІНТЕРН ВІДРЯДИВ БІЛОРУСЬКОГО СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТА СТАТКЕВИЧА ПІДТРИМАТИ ОБ'ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЛІВИХ

Середа, 27 вересня 2017, 18:03

ХАРКІСЬКЕ КЕРІВНИЦТВО СПУ ЗУСТРІЛОСЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОБСЄ

7 травня 2018 р. в Харківському обласному комітеті СПУ відбулася зустріч представників Спеціальної моніторингової місії в Україні ОБСЄ в особі спостерігача Венсана Годбійона та Наталії Кунициної з першим секретарем Харківського обкому СПУ Олександром Дубінським  та першим секретарем Харківського міськкому СПУ Іриною Євтушенко.

Політичну місію перш за все цікавила ситуація в Харківській обласній партійній організації, особливо в Соціалістичній партії України в цілому.

В ході зустрічі були акцентовані проблемні питання стосовно вимог СПУ від Міністра юстиції Павла Петренка виконати ухвалу Вищого адміністративного суду і зобов'язати Державну реєстраційну службу взяти до відома інформацію про зміни до Статуту та у складі керівних органів Соціалістичної партії України,  прийняті на ХХ позачерговому з'їзді СПУ 21.06.2014, а також фейкового так званого лідера СПУ І.Ківи.

В розмові наголошено на тому, що легітимним законним Головою СПУ є Сергій Каплін, а повноправними представниками  інтересів  Соціалістичної партії України є  керівні органи, обрані на XX та XXI з`їздах СПУ.

Також  представники ОБСЄ з зацікавленням ознайомились з друкованим виданням Харківської обласної організації СПУ – газетою «Проспект Правди».

Прес-служба Харківського ОК СПУ