Щиросердно вітаємо з Новим Роком та Рідвом Христовим!

П'ятниця, 29 грудня 2017, 09:03

МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

СОЦІНТЕРН ВІДРЯДИВ БІЛОРУСЬКОГО СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТА СТАТКЕВИЧА ПІДТРИМАТИ ОБ'ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЛІВИХ

Середа, 27 вересня 2017, 18:03

КАПЛІНА ОБРАЛИ ПОЧЕСНИМ ГОЛОВОЮ ОБ'ЄДНАННЯ ПЕНСІОНЕРІВ ЗСУ ТА МВС "СИЛОВИК"

Сьогодні відбулася історична подія - ми створили Об'єднання пенсіонерів ЗСУ та МВС "Силовик". Першу в Україні організацію, яка об'єднує та консолідує всіх екс-правоохоронців, силовиків та військових.

Мене обрали лідером і я з гідністю нестиму цю честь і виправдаю довіру, висловлену мені українськими поборниками миру, суверенітету, законності та правосуддя.

Влада дуже довго дозволяла собі заплющувати очі на сотні мітингів по всій країні, ігнорувати проблеми та вимоги пенсіонерів ЗСУ, МВС та інших силовиків.

Більше ми не терпітимемо. Нас більше мільйона, за нами сім'ї і ми готові до рішучих і радикальних дій задля захисту прав людей, які десятиліттями щодня ризикували життям і більшість з яких втратила здоров'я на службі в держави. Ми маємо добитися перерахунку пенсій в пам'ять про тих, хто не дочекався і не дожив.

Якщо чинушам в Кабміні не пече сором за те, що ці люди мають сьогодні побиратися перед ВР та Кабміном, оббивати пороги всіх держустанов - ми зробимо так, щоб їм було страшно.

Ми заздалегідь просимо вибачення в українців за незручності, які можемо створити в цій боротьбі, але завтра на цьому місці може опинитися кожен.

Ми вимагаємо відставки КМУ та негайного перерахунку пенсій і внесення змін до бюджету задля його забезпечення. Оподаткувати зарплати мільйонерів на держслужбі, щоб отримати необхідні кошти в пенсійний фонд.

В разі невиконання цих вимог ми готові перекрити всі магістральні траси держзначення, шляхи міжнародного сполучення, міжнародні аеропорти.

Борімося-поборемо!