ГОЛОВА СПУ СЕРГІЙ КАПЛІН ПРО КУРС СОЦПАРТІЇ ТА ПЛАНИ НА МАЙБУТНІ ВИБОРИ У ПРОГРАМІ HARD З ВЛАЩЕНКО

Четвер, 10 травня 2018, 09:03

МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

СОЦІНТЕРН ВІДРЯДИВ БІЛОРУСЬКОГО СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТА СТАТКЕВИЧА ПІДТРИМАТИ ОБ'ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЛІВИХ

Середа, 27 вересня 2017, 18:03

ДОРОГІ ДРУЗІ, ТОВАРИШІ ОДНОПАРТІЙЦІ!

Сердечно вітаю вас із 26-ю річницею Полтавської обласної організації Соціалістичної партії України!

З перших днів свого створення обласна організація СПУ встала на шлях боротьби за інтереси простих людей-трудівників, за розбудову сильної, незалежної української держави на засадах народовладдя і соціальної справедливості.

Непростий шлях довелося пройти нашій партії за понад чвертьвіковий період своєї історії. Були злети, були й падіння. Спричинені власними прорахунками, зрадами колишніх однопартійців, а надто - жорстокою протидією політичних опонентів, безугавними, підступними спробами влади якщо не знищити, то всіляко ослабити нашу партію – єдину істинно ідеологічну лівоцентристську політичну силу України, реальну і послідовну опозицію олігархічних режимів.

Яскраве тому підтвердження – теперішні злочинні намагання рейдерського захоплення Соціалістичної партії України, з метою перетворення її у прислужницю олігархічного клану Авакова-Яценюка.

Водночас немає жодних сумнівів, що наші супротивники отримають рішучу поразку. Ми обов’язково вистоїмо і захистимо свою партію. Запорукою тому – наша єдність, непохитна вірність ідеалам демократичного – європейського соціалізму.

Гартуючи сили, множачи свої ряди, ми будемо діяти і перемагати. І я твердо вірю, що Полтавська обласна організація СПУ, як і завжди, буде в перших рядах борців за нашу благородну справу.

Соціалістична партія України живе й буде жити – на зло нашим недругам, на благо України і її народу!

Зі щирою повагою

Сергій Каплін,