ГОЛОВА СПУ СЕРГІЙ КАПЛІН ПРО КУРС СОЦПАРТІЇ ТА ПЛАНИ НА МАЙБУТНІ ВИБОРИ У ПРОГРАМІ HARD З ВЛАЩЕНКО

Четвер, 10 травня 2018, 09:03

МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

СОЦІНТЕРН ВІДРЯДИВ БІЛОРУСЬКОГО СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТА СТАТКЕВИЧА ПІДТРИМАТИ ОБ'ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЛІВИХ

Середа, 27 вересня 2017, 18:03

КАПЛІН: ВОРОГИ ВИТРАЧАЮТЬ МІЛЬЙОНИ НА "ЧОРНУХУ", АБИ ДИСКРЕДИТУВАТИ МЕНЕ ЯК КАНДИДАТА В ПРЕЗИДЕНТИ

Голова Соціалістичної партії України Сергій Каплін попередив українців про брудну кампанію чорного піару, яку останнім часом розгорнули проти нього вороги. Появу величезної кількості неправдивої «джинси» та наклепницьких матеріалів у ЗМІ й зовнішніх носіях парламентар пов’язує з його висуненням єдиним кандидатом у Президенти від лівих.

— Коли наші політичні вороги не мають честі та гідності залишити поле поразки, вони вдаються до найбрудніших схем: фальсифікують державні реєстри, атакують сім’ю та вигадують нісенітниці. Ми ведемо «калькулятор чорнухи» і «гівномет Авакова» вже коштував українцям мільйони вкрадених у них же гривень, — заявив лідер Соцпартії.

Головний соціаліст країни також вдячний полтавцям за те, що вони не вірять брехні, яку розпускають в ЗМІ та на «анонімних» листівках.

— Я дуже радий, що мільйони гривень, витрачені на мій антипіар не знаходять відгуку у людей. Щодня отримую сотні листів і дзвінків. Дякувати Богові, наші люди мають критичне мислення та хороше почуття гумору, аби відрізнити дезу й побрехеньки від правди. Від постійних наклепів та нападів ми стаємо міцнішими, — говорить Голова СПУ Каплін.