ГОЛОВА СПУ СЕРГІЙ КАПЛІН ПРО КУРС СОЦПАРТІЇ ТА ПЛАНИ НА МАЙБУТНІ ВИБОРИ У ПРОГРАМІ HARD З ВЛАЩЕНКО

Четвер, 10 травня 2018, 09:03

МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

СОЦІНТЕРН ВІДРЯДИВ БІЛОРУСЬКОГО СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТА СТАТКЕВИЧА ПІДТРИМАТИ ОБ'ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЛІВИХ

Середа, 27 вересня 2017, 18:03

СЕРГІЙ КАПЛІН ЗАКЛИКАВ ПЕНСІОНЕРІВ-СИЛОВИКІВ АКТИВІЗУВАТИ БОРОТЬБУ ЗА ПЕРЕРАХУНОК, НЕЗВАЖАЮЧИ НА УРЯДОВІ ПОДАЧКИ

Сьогодні Штаб боротьби за перерахунок пенсій військовим та пенсіонерам органів внутрішніх справ, створений головою СПУ Сергієм Капліним, у Харкові. Весь актив пенсіонерів-силовиків Харківщини зібрався у 9-му гарнізонному Будинку офіцерів, щоб обговорити подальший план боротьби.

«1500-гривнева кістка від Уряду не зупинить нашу боротьбу! Пенсіонери-силовики продовжують бій за справедливий перерахунок. Людей не заспокоїли 1,5 тисячі середньої подачки від Гройсмана. Так, це — часткова перемога, але не привід здаватися. Ми показали, що ми — сила і з нами почали діалог цифрами. Всі ми знаємо, скільки насправді заробили ті, хто носив погони і скільки законами і постановами їм зобов‘язалась платити держава. Ми не дамо заткнути нам рота мізерною доплатою», — заявив голова Соціалістичної партії України Сергій Каплін.

Він також додав, що заява Прем’єра на засіданні Ураду про так зване підвищення сколихнула хвилю дзвінків на гарячу ліні Штабу пенсіонерів-силовиків — +380632069080.

«Люди хвилюються чи ми не зупинимося. Ні — не зупинимося! Навпаки, ми тільки нарощуємо протестний потенціал! В понеділок 26 лютого всіх, хто може, знову кличемо під Верховний Суд, де розглядатиметься зразкова справа за позовом до ліквідаційної комісії. У вівторок о 9:30 збираємося під ВР — змусимо поставити в порядок денний і підтримати постанову 7492! Переконаємо Раду не пропустити «закон Реви», яким уряд хоче закріпити свою мізерну подачку і законсервувати справедливий перерахунок», — зазначив Каплін.

Він запропонував харківському активу долучатись до створення Конфедерації профспілкових та ветеранських організацій України, щоб об’єднатись у потужну силу, здатну тримати на контролі всі соціально-економічні питання спільноти нинішніх і колишніх силовиків.

«Профспілки, асоціації, організації і ради мають зараз стати одним кулаком, щоб протистояти свавіллю влади. Тому наш Штаб ще на минулій акції протесту під Верховною Радою вирішив створити Конфедерацію профспілкових та ветеранських організацій. Зараз рух за права пенсіонерів дуже роздроблений, однак нині вирішальна пора — не час для чварів, перетягування ковдри чи кулуарних договорняків. В нас є мета, є люди, є своя газета «Силовик». Якщо всі об’єднаються — ми переможемо!», — закликав Представник профспілок у Верховній Раді Сергій Каплін.

В рамках свого робочого візиту до Харкова парламентар зустрінеться із Федерацією профспілок Харківщини та активом Соціалістичної партії.