ГОЛОВА СПУ СЕРГІЙ КАПЛІН ПРО КУРС СОЦПАРТІЇ ТА ПЛАНИ НА МАЙБУТНІ ВИБОРИ У ПРОГРАМІ HARD З ВЛАЩЕНКО

Четвер, 10 травня 2018, 09:03

МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

СОЦІНТЕРН ВІДРЯДИВ БІЛОРУСЬКОГО СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТА СТАТКЕВИЧА ПІДТРИМАТИ ОБ'ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЛІВИХ

Середа, 27 вересня 2017, 18:03

ГОЛОВА СОЦПАРТІЇ ПРЕЗЕНТУВАВ НАСТІЛЬНУ КНИГУ ДЛЯ ЛІВИХ «КУРС КАПЛІНА: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЦІАЛІЗМ»

На об’єднавчому з’їзді Соціал-демократичної партії, де ліві оголосили про вхід до свого блоку Робітничої партії України та Партії зелених, презентували книгу-програму об’єднання. Автором праці став очільник лівоцентристського блоку  і голова Соцпартії  Сергій Каплін. Видання отримало назву «Курс Капліна: європейський соціалізм» і має стати настільною книгою кожного українського лівого та їхніх прихильників.

«Я писав книгу в якій мають бути всі виклики сучасності та відповіді на них, які пропонує європейський соціалізм і наш новостворений блок. Якщо це економіка – адаптований Соцпартією та СДП рецепт успішних соціал-демократій – індустріальний ренесанс плюс розвиток цифрової економіки. Мир – мирна та військова доктрини нашого авторства. Досить популізму в питаннях безпеки та ефемерних мрій про НАТО – треба перестати розкрадати ВПК та повернути авторитет захисника не на словах, а на ділі. Дати гідну підтримку сучасним воїнам і справедливі пенсії тим, хто відслужив Батьківщині. В нашій програмі – покроковий план, як все це зробити», - презентував свій курс Каплін.

Серед тем, які піднімаються в книзі – «селоцентричність» , захист землі, а також постулати нової Конституції написаної Капліном. Серед іншого в ній пропонується скоротити кількість народних депутатів до 100, а кількість мінстірів до 5-ти, які будуть працювати за принципом проектів та звітуватимуть безпосередньо Президентові та народу. Основний курс політики лівих – на європейський соціалізм та його ідеали в розвитку економіки.

Сергій Каплін закликав всіх соціалістів, соціал-демократів, профспілчан та інших представників лівої платформи стати співавторами книги, адже програма - це документ, за яким жити і боротись всім разом.