МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

Відбулося чергове засідання Політвиконкому СПУ

Неділя, 10 вересня 2017, 09:03

ЛУГАНCЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІІЯ ПРОТИ РЕЙДЕРСТВА АВАКОВА-КІВИ

Вівторок, 05 вересня 2017, 18:03

ГОЛОВА СОЦПАРТІЇ СЕРГІЙ КАПЛІН ВІДКРИВ ВИЩУ ПАРТІЙНУ ШКОЛУ СПУ ТА ПРЕЗЕНТУВАВ ТІНЬОВИЙ УРЯД ЛІВИХ

Соцпартія почала своє відродження із створення Вищої партійної школи та започаткування Уряду лівих. Дата не випадкова – 7 листопада. Тільки через вивчення уроків 100-літньої історії лівих, через засудження злочинців, що скомпрометували ліві сили, можна сформувати не популістський, а конструктивний новий лівий курс для України.

Зокрема соціалісти вивчатимуть ідеологію, програму Соцпартії, тактики і стратегії виборчої боротьби у Вищій партійній школі СПУ. Лише з її випускників формуватиметься і національний кадровий резерв лівих для Тіньового уряду, формуватиметься та готуватиметься пул регіональних лідерів та кандидатів у владу на всіх рівнях. Обидва проекти 7 листопада презентував голова Соцпартії Сергій Каплін.

«В Україні ідеологічні партії можна порахувати на пальцях. Соціал-демократи, соціалісти, крапка. Всі інші займаються банальною політичною спекуляцією, політиканством та популізмом. Не несуть жодної відповідальності за свої голосування та позицію, не тримають ідеологічної позиції. Водять українця за носа. Результат – політична корупція, відсутність змін, вбивство держави, бідність, війна. Ідеологічна безхребетність партій – прокляття України, - заявив Каплін. - Дрібні уми обговорюють людей, середні - події, великі уми – обговорюють ідеї, - говорила Елеонора Рузвельт. Сьогодні символічна дата. За 100 років лівими зроблено чимало помилок і нам потрібно відповідати на ці виклики. На часі говорити про ліву ідею, випускаючи тему ленінізму. Соціалізм, соціал-демократія – світовий тренд: наші ідеологічні побратими - друга за чисельністю фракція в Європарламенті. За останніми дослідженнями, 40% американців підтримують ідею патерналізму – сильної держави, яка є в основі соцдему. Україна має бути в авангарді цих процесів і буде. Наступним Президентом буде соціаліст, Уряд буде європейським соціалістичним, соціалісти отримають більшість у Раді», - наголосив голова Соціалістичної партії України.

Коло дисциплін, які викладатимуть у ВПШ: від історії  українського та євросоціалізму до політмаркетингу та психології успіху й соціального впливу. Вивчатимуть партійці як захищати права людини, як формувати ефективну бюджетну систему та як генерувати державні управлінські рішення.

Продемонструє на практиці це Тіньовий уряд лівих, який презентувала Соцпартія. Він робитиме моніторинг та експертний аналіз рішень  Кабінету міністрів України та пропонуватиме альтернативні, на основі соціальної справедливості та принципів соціалізму.

«Наш Тіньовий уряд лівих буде жорстким контролером Кабміну – фаховою альтернативою. Один з пунктів нашої нової Конституції - скорочення кількості міністрів до 5-7  замість 20 нинішніх. В основі програми та маніфесту нашого уряду соціалістів: боротьба за сильну державу, боротьба за порядок, за справедливість, за роботу для простих людей», - підсумував Сергій Каплін.

Товариші соціалісти, запрошуємо до співпраці, повертайтесь у партію яка не зламалася, яка відродилася. У партію, яка перемагатиме і будуватиме нову Державу!

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВПШ ТА ТІНЬОВОГО УРЯДУ ЛІВИХ (робочий зошит)