Щиросердно вітаємо з Новим Роком та Рідвом Христовим!

П'ятниця, 29 грудня 2017, 09:03

МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

ЛУГАНCЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІІЯ ПРОТИ РЕЙДЕРСТВА АВАКОВА-КІВИ

Вівторок, 05 вересня 2017, 18:03

Щиросердно вітаємо з Новим Роком та Рідвом Христовим!

Рік, що завершується, став особливим для Соціалістичної партії України. Завдяки тривалій, безпрецедентній боротьбі активістів СПУ за свою партію, за конституційні права мільйонів прихильників ідеї соціальної справедливості на задоволення власних політичних інтересів, за права вільно обирати й бути обраними до представницької влади Вищий адміністративний суд України підтвердив легітимність ХХ з’їзду СПУ і зобов’язав Міністерство юстиції зареєструвати його рішення.

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Шановні співвітчизники, дорогі однопартійці, прихильники Соціалістичної партії України!

Від імені Політвиконкому Соціалістичної партії України сердечно вітаю вас із

Новим 2018 роком та Різдвом Христовим.

Здолати бідність, забезпечити піднесення і розквіт нашої країни можна лише шляхом розбудови суспільства соціальної справедливості, де панують принципи європейського - демократичного соціалізму. Саме за таку Україну бореться наша партія.

На жаль, 2017 рік не приніс простим людям України покращення життя. Інфляція, розгул корупції, війна на сході, якій не видно кінця-краю, зростання цін на продукти, товари першої необхідності, комунальні тарифи і послуги при невпинному зниженні реальних доходів абсолютної більшості населення – ось тяжкі реалії сьогодення.

Тепер наше завдання - добитися виконання Мінюстом ухвали суду, не допустити рейдерського захоплення СПУ кримінальними прислужниками олігархічної влади.

Очистившись від зрадників і пристосуванців, від впливу великого бізнесу, СПУ – ровесниця новітньої української незалежності, єдина лівоцентристська політична сила України рішуче встала на шлях свого відродження, відновлення авторитету в суспільстві.

Будьмо ж наполегливими і послідовними у своїх переконаннях, бережімо і зміцнюймо нашу єдність – запоруку успіхів і перемог в ім’я кращого майбутнього України та її народу.

Здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя вам і вашим родинам.

Миру і процвітання Україні!

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Сергій КАПЛІН,

Голова Соціалістичної партії України, народний депутат України