Засідання Політради СПУ

Четвер, 20 грудня 2018, 17:07

Вітаємо з ювілеєм!

З ЮВІЛЕЄМ!!!

Серпень один із найщедріших місяців року, тому не дивно, що 20 серпня 1947 року народився такий багатий душею та розумом, багатогранний, талановитий чоловік – Садовий Микола Ілліч. Знаменно, що майже усе своє життя Микола Ілліч присвятив боротьбі за прогрес, справедливість, торжество розуму та демократії у нашій країні.

Багатогранна діяльність Садового Миколи Ілліча, заснована на високому професіоналізмі і порядності, чуйному ставленні до людей, завжди приводила до успішного вирішення всіх завдань, що стояли перед ним. І тому закономірним є той факт, що, пройшовши тернистий життєвий шлях, Микола Ілліч не зрадивши, ані собі, ані своїм переконанням, не йдучи на угоду із совістю, є сьогодні нашим лідером, який впевнено, крок за кроком, веде нас до нових вершин.

Завдяки своїм особистісним якостям, створеній команді однодумців, Садовий Микола Ілліч набув неабиякого авторитету та поваги простих людей, друзів, колег, однодумців, ворогів та опонентів.

Ми маємо честь поздоровити цю порядну людину, справжнього чоловіка, педагога-новатора, видатного науковця, політика, лідера громадського руху Садового Миколу Ілліча з 70-річним ювілеєм. Хочемо побажати міцного здоров’я, гострого розуму, натхнення, удачі, нових досягнень і звершень, перемог  у нелегкій життєвій боротьбі, торжества соціальної справедливості, благополуччя та багато-багато життєвого позитиву .

Члени Соціалістичної партії України