Зустріч у Кропивницькому

Субота, 06 жовтня 2018, 12:27

Обмін думками з рядовими членами СПУ

Неділя, 02 вересня 2018, 10:12

Політвиконком у дії

Вівторок, 17 квітня 2018, 07:45

День Перемоги над нацизмом у Кропивницькому (Кіровограді)

У історії нашої держави, в учасників бойових дій, працівників тилу 9 Травня значиться, як Перемога над фашистською Німеччиною у Великій Вітчизняній війни. І не випадково у Кропивницькому (Кіровограді), по всій області на площі, до монументів Слави та пам'ятників, до могил полеглих за незалежність нашої держави вийшли тисячі людей. Більше 4 тисяч небайдужих громадян пройшлися урочистою ходою від центральної площі до Фортечних валів у м.Кропивницькому (Кіровограді), де відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів до пам'ятного знаку "Вічний вогонь". Серед них члени Соціалістичної партії України з прапорами партії.

Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих захисників України в усі часи. Багато містян прийшли на пам'ятну ходу з портретами своїх родичів, які загинули під час війни.
Квіти до вічного вогню, на могили полеглих поклали Голова Соціалістичної партії України М.Садовий, перший секретар Кіровоградського міськкому Соціалістичної партії України А.Дробін, Голова обласної контрольної комісії С.Короб, члени бюро обкому.
Вічна слава героям, які загинули захищаючи рідну державу!

Прес-центр СПУ