МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

Відбулося чергове засідання Політвиконкому СПУ

Неділя, 10 вересня 2017, 09:03

ЛУГАНCЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІІЯ ПРОТИ РЕЙДЕРСТВА АВАКОВА-КІВИ

Вівторок, 05 вересня 2017, 18:03

З Днем Перемоги, пам’яті та примирення!

Дорогі співвітчизники, шановні друзі, переможці над фашизмом!

72 роки відділяють людство від найбільшої, найкривавішої війни, у якій народи антигітлерівської коаліції ціною десятків мільйонів життів найкращих своїх синів і дочок захистили світ від жахіть нацизму.

Ми безмежно горді від того, що достойне місце серед переможців по праву належить Українському народові.

У котре осмислюючи, якою важкою ціною здобуто Велику Перемогу, ми низько вклоняємося пам’яті тих, хто поліг на полі брані, усім безневинним жертвам жорстокої бойні, висловлюємо вдячність учасникам війни й трудівникам тилу, які винесли на своїх плечах тягар воєнних лихоліть і відбудували Україну в не менш тяжкі повоєнні роки.

Подвиг воїнів-визволителів гідно продовжують українські солдати, захищаючи нашу Вітчизну на Сході країни.

Сьогодні, коли в результаті підлої, цинічної агресії з боку «північного сусіда» знову гинуть наші воїни і мирні люди, з особливою гостротою постає значення миру. Як і розуміння істини, що війну розпочинають безвідповідальні правителі, але зупиняють – народи.

Натомість історія свідчить, що рано чи пізно злочинні призвідники війни постають перед Судом народів. Кожного з них чекає свій Нюрнберг. Так було і так буде!

Шановні співвітчизники, сердечно вітаємо вас з 72-ю річницею Перемоги над нацизмом, з Днем пам’яті та примирення.

Бажаємо вам мирного неба, доброго здоров’я і щасливого довголіття, твердої, незламної віри в те, що в усіх наших родинах зрештою запанує злагода й достаток, адже одвічне прагнення Українського народу до миру і незалежності - запоруки кращого життя є непереможним!

Лідер Соціалістичної партії України Володимир ЛЕВЦУН

Голова Соціалістичної партії України Микола САДОВИЙ