ГОЛОВА СПУ СЕРГІЙ КАПЛІН ПРО КУРС СОЦПАРТІЇ ТА ПЛАНИ НА МАЙБУТНІ ВИБОРИ У ПРОГРАМІ HARD З ВЛАЩЕНКО

Четвер, 10 травня 2018, 09:03

МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

СОЦІНТЕРН ВІДРЯДИВ БІЛОРУСЬКОГО СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТА СТАТКЕВИЧА ПІДТРИМАТИ ОБ'ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЛІВИХ

Середа, 27 вересня 2017, 18:03

Політрада СПУ визначила завдання на поточний період

11 березня 2017 року в місті Києві відбулося чергове засідання Політради Соціалістичної партії України.

Із доповідями про сучасну суспільно-політичну ситуацію в країні та завдання Соціалістичної партії України на найближчий період виступили Голова СПУ Микола Садовий та Лідер СПУ Володимир Левцун.

У обговоренні питань порядку денного взяли участь перші секретарі обкомів: Волинського – Ярослав Костюк, Вінницького – Ніна Ковальчук, Дніпропетровського – Олег Цуркан, Донецького – Марина Вайсер, Івано-Франківського – Ярема Овчарчин, Львівського – Руслан Станіщук, Миколаївського – Тетяна Одінцова, Полтавського – Степан Бульба, Харківського – Олександр Дубінський, Черкаського – Сергій Малиновський, Київського міського – Петро Тігунов – а також Голова ЦКК партії Іван Мусієнко, члени Політради СПУ Роман Поліщук, Дмитро Колесник, Голова ради ветеранів СПУ Віль Ромащенко та інші члени Політради, присутні на засіданні.

Політрада визначила конкретні завдання Політвиконкому та обласних партійних організацій СПУ на поточний період, заходи з протидії злочинним намаганням колишнього відставного Лідера П.Устенка захопити партію шляхом цинічного нехтування загальновизнаними статутними нормами, грубого порушення Закону України «Про політичні партії», фальсифікацій та обману обласних територіальних управлінь юстиції.

Засідання Політради Соціалістичної партії України відбулося в дусі товариськості, розуміння спільної високої відповідальності за збереження нашої партії, повернення СПУ до активної діяльності в інтересах України і її народу.

Прес-служба Соціалістичної партії України