Лучшие игры всех жанров на PC
DVD Інтернет Магазин
Купить Все CD — интернет магазин CD и DVD
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

  • Відбулося засідання Політвиконкому СПУ

    Відбулося засідання Політвиконкому СПУ

    Неділя, 07 травня 2017, 21:04
  • Перше травня у Кропивницькому

    Перше травня у Кропивницькому

    Вівторок, 02 травня 2017, 08:39
  • Політрада СПУ визначила завдання на поточний період

    Політрада СПУ визначила завдання на поточний період

    Понеділок, 13 березня 2017, 08:11
  • Скоєно бандитський напад на офіс СПУ

    Скоєно бандитський напад на офіс СПУ

    Субота, 11 березня 2017, 20:41

25-річчя Соціалістичної партії України на Кіровоградщині

Кіровоградська обласна організація Соціалістичної партії України 5 листопада 2016 року відзначила 25-річчя з дня її заснування.

Актова зала зустріла ветеранів партії, широкий партійний актив, громадськість області урочистостями, чудовою музикою, піснями. Захід було відкрито Державним гімном, після чого було продемонстровано фільм, де розкрито діяльність обласної партійної організації, починаючи з перших днів її діяльності. Обласний оргкомітет зі створення нової лівоцентриської партії було створено 5 вересня 1991 р., а далі громадсько-політичний клуб «Справедливість», засідання оргкомітету зі створення осередків у районах та містах, підготовка до Установчого з’їзду. Учасники урочистостей пізнавали себе на кадрах під час акцій «Україна без Кучми!», яка у Кіровограді вистояла 93 дні, народний трибунал над Кучмою, акцію «Повстань Україна», мінування владою центральної площі обласного центру, щоб запобігти акціям. Знову відновили у пам’яті більше ніж 25-тисячний мітинг 2004 року, семирічне утримання цін на комунальні послуги у м. Кіровограді, діяльність фракцій обласної, районних, міських рад та інше. Безумовно, у фільмі було показано злет СПУ на олімп і тривалу боротьбу обласної партійної організації за збереження авторитету партії, за чистоту її рядів, за недопущення бізнесу до керівництва СПУ тощо.

Учасників урочистих зборів сердечно привітав Голова СПУ, перший секретар обкому М.Садовий, учасник Установчого з’їзду СПУ М.Матвєйцев, гості.

Великій групі партійців було вручено подяки за активну життєву позицію в боротьбі за соціальну справедливість, захист прав і інтересів жителів Кіровоградщини.

Кіровоградські соціалісти, прихильники партії вірять, що об’єднаними зусиллями ми здолаємо всі труднощі і виведемо партію до успіху.

З 25-річчям Соціалістичної партії України!

Прес-центр обкому СПУ


Поділитися

Facebook Google Bookmarks LinkedIn ВКонтакте
Бесплатные psd исходники для photoshop для дизайнеров
Мобильные телефоны, смартфоны, планшеты
Зеркальные фотоаппараты Canon