Засідання Політради СПУ

Четвер, 20 грудня 2018, 17:07

З днем народження Соціалістичної партії України!

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 09:07

Шановні товариші!

Від імені Політвиконкому Соціалістичної партії України сердечно вітаю Вас з 24-ю річницею створення партії.

Будучи ровесницею нашої держави, СПУ разом з нею пройшла усі періоди новітньої історії, перебуваючи у вирі політичних подій та соціальних конфліктів, знаходячись у опозиції до руйнівного неоліберального режиму політичних хамелеонів. Переживаючи злети і падіння, очолюючи протестний рух невдоволених тисяч українців чи відстоюючи їх права, СПУ мала власну позицію стосовно соціальних та суспільно-політичних процесів в Україні, сформовану нашою світоглядною ідеологією соціальної справедливості, порядності та фундаментальних підходів до державного будівництва.
Переконаний, що для українського суспільства, затиснутого в лещатах геополітичної конфронтації, є лише один можливий вихід – соціально-економічний розвиток через усунення національного конфлікту, розвиток освіти, науки і технологій, здорового прагматизму в стосунках з сусідніми державами та народами.
Водночас наша партія в останній період зазнала численних випробувань та утиску з боку владних інститутів та їх «свідомих» виконавців, наразі потребує кардинального оновлення, сучасних підходів до організації партійного життя. Від здатності відродити власну політичну силу, зробити з неї ефективний інструмент політичної діяльності напряму залежить реальність наших претензії на управління державою, здатність реалізувати ліві ідеї як умову до соціально-економічного прогресу. Це наше з Вами велике і важливе завдання!
Ще раз вітаю всіх Вас з днем народження нашої партії і закликаю до спільної кропіткої праці в ім’я майбутнього нашого народу.

М. Садовий, Голова СПУ