Важливі зустрічі Голови СПУ

П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25

З Днем Великої Перемоги!

Шановні співвітчизники! 71 рік тому закінчилася Друга світова війна - найкривавіша війна в історії земної цивілізації. Ціною незліченних жертв народи Європи і світу звільнилися від фашизму, сподіваючись, що ніколи вже ця коричнева чума не загрожуватиме людству.

Народ України - один із тих, хто поніс найстрашніші втрати у тій війні. Наші батьки, діди і прадіди продемонстрували взірець, як боронити свою землю від загарбників.
Тож вклонімося пам’яті солдатів - відомих і безіменних, хто не повернувся з ратного поля, і тих, хто згодом помер від отриманих тяжких ран. Скажімо слова щирої подяки всім тим, хто доживає свого віку з важкими фізичними і незагойною душевною біллю. Схилімо голови перед подвигом співвітчизників, що кували перемогу на полях і в заводських цехах, віддаймо шану дітям війни – Перемога на всіх одна!
Їхній приклад особливо вагомий тепер, коли вже не гітлерівські нацисти, а новий лукавий і підступний ворог посягає на нашу землю, ставлячи під сумнів священне право народу України на свою свободу і незалежність. Нелегка доля наших славних предків зобов’язує сьогодні кожного із нас зробити все, щоб захистити рідну Вітчизну, аби їхні безприкладні жертви не стали марними.
Від імені Соціалістичної партії України сердечно вітаємо вас зі святом Перемоги.
Хай вічно живе пам’ять про воїнів – визволителів світу від фашизму!
Нехай у нашій єдиній, демократичній, незалежній Україні завжди будуть мир, злагода, добробут і благополуччя!

Політичний виконавчий комітет СПУ
04 квітня 2016 року