Відбулося чергове засідання Політвиконкому СПУ

Вівторок, 05 вересня 2017, 18:03

Засідання Політради Соціалістичної партії України

Середа, 16 серпня 2017, 13:05

Вимагаємо припинити рейдерське захоплення Соціалістичної партії України!

Середа, 12 липня 2017, 11:53

У ВІННИЦІ ПРОДОВЖИЛАСЯ БОРОТЬБА ПРОТИ АВАКІВСЬКО-КІВІВСЬКОГО РЕЙДЕРСТВА СПУ

11 серпня 2017 р. Вінницька обласна організація Соціалістичної партії України провела зустріч партійного активу із Сергієм Капліним. Такі зустрічі уже провели 12 обкомів і охопили більше 3000 членів СПУ та СДП. Такий підсумок екватору заходів спрямованих на захист СПУ від рейдерства Петренка, Авакова, Ківи.

Риторика Ківи аж ніяк не відповідає постулатам та ідеям європейського соціалізму та соціал-демократії, вона безпосередньо стикається з неонациською, ультраправою і викликала гнів та спротив по всій країні. Люди, які мріють побудувати в Україні справжню міцну економічну модель, позбавити країну від олігархів і перезаснувати країну за принципами побудови Швеції, Данії, Норвегії, Німеччини та Франції – яскравих прикладах процвітання здобутого соціал-демократичними формами правління, не згодні терпіти наругу над своєю політсилою і відчайдушно її захищають.

В конструктивній дискусії у Вінниці заступник Голоови СПУ В.Сільченко, перший секретар обкому СПУ К. Ковальчук, народний депутат України, керівник СДП С.Каплін окреслили завдання та питання для обговорення та вирішення на спільному з’їзді СПУ та Соціал-демократичної партії, який планується провести у найближчий час.

На зібранні прийнято резолюцію про спільну боротьбу проти політичного рейдерства, та вимогу до Мін’юсту виконати рішення Вищого адміністративного суду найвищої інстанції та зареєструвати справжніх легітимних керівників партії. Окрім того, вже на найближчому з’їзді люди вимагають оголосити про створення Блоку лівих «За простих людей».

Учасники зустрічі переконані, що такою потужною командою, досвідом та мудрістю соціалістів, амбіціями та енергією соціал-демократів будемо мати більшість у майбутньому Парламенті, у радах на місцях та безумовно виграємо Президентські вибори. Країні потрібен новий курс, нове майбутнє. І цей курс – побудова суспільства соціальної спрямованості!

Прес центр СПУ