МАНІФЕСТ СОЦІАЛІСТІВ, СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІВ І ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Понеділок, 02 жовтня 2017, 19:07

Сергея Каплина избрали председателем Соцпартии Украины и выдвинули в Президенты от левых

Понеділок, 02 жовтня 2017, 18:53

Відбулося чергове засідання Політвиконкому СПУ

Неділя, 10 вересня 2017, 09:03

ЛУГАНCЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІІЯ ПРОТИ РЕЙДЕРСТВА АВАКОВА-КІВИ

Вівторок, 05 вересня 2017, 18:03

Не допустимо рейдерського захоплення СПУ! Неонацизму – НІ!

29 липня 2017 року в Полтаві відбулося розширене засідання Полтавського обласного комітету Соціалістичної партії України та політичної ради Полтавської обласної організації Соціал-демократичної партії.

Відкриваючи засідання, перший секретар Полтавського обкому СПУ Степан Бульба наголосив, що ця подія увійде в історію як початок реального, а не формального об’єднання соціалістів і соціал-демократів у боротьбі проти олігархічного засилля, за краще майбутнє України та її народу.

Із повідомленнями про ситуацію довкола СПУ у зв’язку зі спробами її рейдерського захоплення виступили Степан Бульба та голова президії Міжпартійної координаційної ради СПУ-СДП Володимир Левцун. Лідер СДП народний депутат України Сергій Каплін та керівник Полтавської обласної організації СДП Валерій Прядко ознайомили учасників засідання з ухваленою 15 липня 2017 року на спільному засіданні політрад СПУ і СДП Політичною угодою щодо співпраці і взаємодії між СПУ і СДП та напрямками діяльності обласних організацій СПУ і СДП по її реалізації.

На основі обговорення питань порядку денного одноголосно прийнято резолюцію, у якій, зокрема, зазначено:

«Ми, учасники засідання Полтавського обкому Соціалістичної партії України і політичної ради Полтавської обласної організації Соціал-демократичної партії,заявляємо рішучий протест проти намагань рейдерського захоплення СПУ, яке реалізується за очевидної участі Міністерства юстиції та Міністерства внутрішніх справ України.

Ми розцінюємо такі дії як спробу знищення СПУ – найстарішої української лівоцентристської партії, що сповідує ідеологію європейського - демократичного соціалізму. Поза всяким сумнівом, це є початком наступу на весь лівий рух України.

Особливо тривожить, що для дискредитації лівого руху влада обрала людину, яка не приховує своїх антидемократичних поглядів, більше того – у стилі біснуватого фюрера демонстративно оглашає свої плани збройної розправи з політичними опонентами.

За обставин, що складаються, ми заявляємо про цілковиту підтримку об’єднаних дій керівництва СПУ і СДП, спрямованих на захист Соціалістичної партії України від цинічних рейдерських посягань осіб, котрі ніколи не мали і не мають нічого спільного з благородними принципами демократичного соціалізму.

Ми закликаємо послідовників лівоцентристської ідеї, всіх прихильників соціал-демократії єднатися в боротьбі проти неонацистів і праворадикалів.

Спільними зусиллями захистимо СПУ та об’єднаємо лівий фронт в один потужний рух!»

Засідання партійних активістів Полтавських обласних організацій СПУ-СДП пройшло в атмосфері повного взаєморозуміння, твердої віри в те, що лише об’єднаними зусиллями соціалістів і соціал-демократів можна протистояти наступу олігархії на права людей праці, захистити їхні інтереси, добитися реальних змін на краще.

Полтавської обласної організації СПУ

Фото Людмили Дейни