Ми зберегли нашу СПУ. Настав час роботи з відновлення її авторитету в суспільстві

Неділя, 25 червня 2017, 19:39

Відбулося засідання Політвиконкому СПУ

Неділя, 07 травня 2017, 21:04

Перше травня у Кропивницькому

Вівторок, 02 травня 2017, 08:39

Політрада СПУ визначила завдання на поточний період

Понеділок, 13 березня 2017, 08:11

СПУ не зраджує своїм ідеалам

Соціалістична партія України продовжує свою боротьбу за відновлення юридичного статусу своєї організації, але тепер вже в Окружному адміністративному суді м.Києва.

У вівторок, 9 серпня мало було відбутися засідання по суті справи. На жаль, наші опоненти від колишнього керівництва СПУ, переобраного на II етапі XX з`їзду, не з`явились на розгляд справи, продовжуючи провокаційну діяльність, спрямовану на ліквідацію політичної сили, котра через 2 місяці буде відзначати 25-ліття від дня свого заснування. Довелось перенести слухання на 25 серпня. Чи воно дійсно відбудеться? На думку перших секретарів регіональних обкомів та членів Політради, що визнані третьою стороною у справі і приїхали до столиці, то вони не впевнені, що таке не повториться й надалі.

Проте, всупереч всьому, наша партія не зраджувала і ніколи не зрадить нашій вірі в соціалістичні ідеали. Саме ця віра допомагає моїм одно партійцям ще тісніше згуртуватися в монолітний колектив однодумців, здатних захищати інтереси свого народу і брати відповідальність за долю суспільства. Тим більше, що сьогодні, очистивши свої лави від різного роду пристосуванців, ми стали сильнішими.

СПУ на Харківщині має міцну структуру, велику кількість активістів, прибічників, котрі мають досвід та бажання служити людям. За 25-річну історію партії ми не уникнули помилок на своєму шляху, але завдяки згуртованості зуміли не лише їх виправити, подолати труднощі, а й не втратили довіри населення. І не випадково в приймальні нашого обласного та міського комітетів, районних організацій приходять люди зі своїми проблемами та болями.

Ми не просто вирішуємо запити, але й надаємо безкоштовні юридичні консультації, допомагаємо мешканцям Донбасу, що живуть у нашому місті, проводимо різні благодійні акції, спрямовані на соціальну захищеність дітей-сиріт, поранених в зоні АТО, малозабезпечених родин. Ми плідно працюємо, розширюємо свій актив, залучаємо їх до конкретних справ, підготовки конференцій, що відбудуться наприкінці року, до можливих виборів у ВР.

Сьогодні особливу увагу надаємо  і роботі по підготовці до проведення різноманітних заходів з нагоди 25-літнього ювілею Соціалістичної партії України.

Країні, як ніколи, потрібні політичні сили, які не бояться говорити правду, боротися за поліпшення якості життя свого народу, який за останні роки збіднів вдвічі, а то і втричі. Саме такою партією є СПУ, яка здатна стати об`єднуючою силою в суспільстві. Варто лише однопартійцям, прибічникам, українському народові разом з нами проаналізувати і впевнитись, що роки, коли соціалісти були при владі, найбільш вагомі у відстоюванні в державі демократії та народовладдя, прав лікарів і учителів, ветеранів та студентів, у яких можуть сьогодні відібрати стипендії. Не треба забувати і про те, що саме завдяки представникам СПУ наша родюча земля не була продана з молотка. Так за четверть віку ми досягли немало позитивних здобутків. Та попереду ще багато справ. Тож давайте спільно будувати демократичну справедливу державу, яка в ці дня святкує 25-літній ювілей своєї Незалежності.

Олександр ДУБІНСЬКИЙ, перший секретар Харківського ОК СПУ